the devil all the time robert pattinson netflix film

Trailertijd! Netflix gunt ons vandaag een eerst blik op de film The Devil All the Time, met niemand minder dan Tom Holland, Robert Pattinson en Sebastian Stan in de hoofdrollen.

Trailer voor Netflix-film The Devil All the Time

Netflix heeft de officiële trailer voor de film The Devil All the Time vrijgegeven. De thriller is gebaseerd op de roman van Donald Ray Pollock uit 2011. De film speelt zich af op het platteland van Ohio, in een stad met de bijzondere naam Knockemstiff. Dat is echter niet het enige malle aan deze film. Zo beslaat het verhaal twee decennia, waarin we kennismaken met een cast vol bizarre personages. Denk aan een stel seriemoordenaars, een corrupte sheriff en een prediker zonder moreel besef.

Netflix-thriller met Tom Holland en Robert Pattinson

De hoofdrol in deze thriller is voor MCU-ster Tom Holland. Hij is echter lang niet de enige bekende naam in deze Netflix-film, zo zien we ook Robert Pattinson en Sebastian Stan voorbij komen. Ook achter de camera’s vinden we trouwens een bijzonder naam: Jake Gyllenhaal treedt op als een van de producenten van The Devil All the Time.

Article continues after the ad

Releasedatum van The Devil All the Time

The Devil All the Time is vanaf 16 september te zien op Netflix. En we hebben meer goed nieuws voor Tom Holland-fans! Zo konden we jullie laatst vertellen dat de opnames van de Uncharted-film ein-de-lijk zijn begonnen.

Op zoek naar meer Netflix-content? Uiteraard vertellen we je elke maand wat er nieuw is op de streamingdienst. Ook houden we sinds kort een lijst bij met de populairste films en series op Netflix.