Jennifer Connelly en Daveed Diggs in Snowpiercer

Na een korte teaser is het nu dan gelukkig tijd voor de eerste officiële trailer voor het tweede seizoen van Snowpiercer. In de trailer is een hoofdrol weggelegd voor de komst van de gevaarlijke Mr. Wilford…

Waar gaat Snowpiercer over?

De Snowpiercer-serie is een bewerking van de comics en de film van Oscarwinnaar Joon-Ho (Parasite). Zeven jaar geleden veranderde de planeet in een bevroren woestenij. De enige overgebleven mensen bevinden zich op een constant bewegende trein, de Snowpiercer. De trein is honderden wagons lang en cirkelt rond de wereld. Jammer genoeg is er nogal wat ongelijkheid in de trein. De mensen voor in de trein hebben het veel beter dan de mensen die opgepropt zitten in de staart.

Trailer met Sean Bean in de hoofdrol

In seizoen twee van de fijne sciencefiction-serie Snowpiercer zien we een verschuiving in de relatie tussen Melanie (Jennifer Connelly) en Andre (Daveed Diggs). De rust wordt echter verstoord door Wilfords trein, die aan de horizon verschijnt... Dit veroorzaakt een geheel nieuwe machtsstrijd: de reizigers worden verdeeld tussen hun loyaliteit aan Layton en de Mr. Wilford (Sean Bean). Deze laatste heeft namelijk een nieuwe trein en nieuwe technologie. Terwijl de twee mannen de strijd aanbinden, doet Melanie een schokkende nieuwe ontdekking die het lot van de mensheid zou kunnen veranderen!

Article continues after the ad

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de nieuwe afleveringen! Snowpiercer seizoen twee is namelijk vanaf 26 januari te zien op Netflix.