Prinses Alexia op Paleis Huis ten Bosch

Swingende TikTok-video’s en een bijna-deelname aan The Voice Kids; prinses Alexia lijkt gemaakt te zijn voor een leven in de schijnwerpers! Vandaag scharrelden we het volgende stukje bewijsvoering voor je op: een modelwaardige magazinecover.

Prinses Alexia als fotomodel

De schijnwerper houdt van Prinses Alexia! De dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima schittert namelijk op de cover van tijdschrift ¡Hola!. Het tijdschrift in kwestie wordt uitgegeven in Argentinië, het geboorteland van koningin Máxima. De foto is genomen tijdens de jaarlijkse fotosessie van vorig jaar.

Prinses Alexia bijna in The Voice Kids

Jammer genoeg weten we niet wat koningin Máxima van de cover vindt. Ze was laatst in ieder geval niet zo te spreken over de TikTok-video’s van Alexia. Over het algemeen lijken de koning en koningin hun dochters echter aan te moedigen om hun dromen waar te maken. Zo mocht Alexia van haar vader eerder zelfs al meedoen aan The Voice Kids! Destijds besloot de prinses echter zelf om haar muzikale aspiraties nog even niet na te jagen… Maar wie weet, misschien heeft ze haar zinnen inmiddels gezet op een modellencarrière? Bovenstaande cover belooft in ieder geval veel goeds!

Article continues after the ad