Vanavond kunnen we weer genieten van Chateau Meiland. Op Instagram verscheen alvast een voorproefje van de nieuwste aflevering van deze prettig gestoorde realityserie!

Botox

Een beetje BN’er laat zich tegenwoordig volspuiten met botox en andere rotzooi die moet verhullen dat ze een dagje ouder worden. Realityster Martien kan natuurlijk niet achterblijven en ondergaat ook een verjongingskuur. Maar de Meilandjes zijn natuurlijk echte doe-het-zelvers en dus komt er geen kliniek aan te pas. En waarom zou je met enge injectienaalden in de weer gaan als je ook gewoon plakband kunt gebruiken? Dochterlief Maxime komt er echter al snel achter dat plastische chirurgie ook een vak is!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We proberen een facelift... Of het een succes is? Het eindresultaat zie je morgen! 😘😘 #chateaumeiland @sbs6nl

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

 

Duimen

Misschien maar goed ook, want het feit dat Martien en zijn familie zo lekker zichzelf zijn is natuurlijk de charme van Chateau Meiland. De serie is inmiddels genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring en veel collega-BN’ers duimen voor een overwinning van de Meilandjes. Inmiddels is Martien dan ook vaker op televisie te zien dan in zijn chateau. Hij is een vast panellid in de doorstart van Ranking the Stars en binnenkort maakt hij zijn debuut als presentator in Cash or Trash.

Chateau Meiland is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6.