Vanavond is het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Chateau Meiland. Om alvast in de stemming te komen, verscheen op Instagram een klein voorproefje.

Slopen

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland bespreekt de familie wat een eventuele no-deal Brexit betekent voor de bedrijfsvoering van hun chambre d'hotes. Geintje natuurlijk, ze gaan gewoon weer lekker klussen, behangen, schilderen, slopen en heel veel wijn drinken. Goed, dat zit allemaal niet in het voorproefje, maar als vaste kijker van deze megapopulaire realityserie weten we inmiddels wel een beetje wat we kunnen verwachten op de maandagavond...

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We hebben een enige ketting gescoord voor Montana! En hij was maar 2 euro! 😱 #chateaumeiland

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

 

Ketting

Op de Instagram-pagina van Chateau Meiland verscheen alvast een fragmentje van de aflevering van vanavond. Daarin is te zien dat de Meilandjes een marktje bezoeken. Een van de verkopers probeert Martien een ketting aan te smeren, maar die komt niet echt weg met de nieuwe look. Montana, daarentegen… Ook voorspellen we alvast dat het bezoekje aan de markt vooraf wordt gegaan door een scène waarin de prettig gestoorde Martien ruzie maakt met het navigatiesysteem. Want ook dat is Chateau Meiland!

Chateau Meiland is vanaf 20.30 uur te zien op SBS6.