Bradley Cooper en Lady Gaga in A Star Is Born

Bradley Coopers regiedebuut A Star Is Born is zó’n hit, dat bioscopen ‘m na een paar maanden nog steeds draaien. Lady Gaga, die de beginnende zangeres Ally speelt, zong het populaire nummer Shallow dit weekend voor het eerst live in Las Vegas!
 

Article continues after the ad

En dat moment gaat natuurlijk niet zomaar voorbij! Gaga begon er zelfs van te huilen toen ze Shallow introduceerde. “For a really long time, I felt so misunderstood. I thought the way I dressed, the way I talk, the attitude, they thought it was shallow”, begint ze. “But this shit is deep as fuck. I Love you so much. I’m so proud to be your star!” *Snik*.
 

 

Monsterhit

A Star is Born is niet alleen in de bios een hit: ook critici smullen van het intense, emotionele liefdesverhaal van countryster Jackson Maine en popster in spé Ally. Naast Shallow scoort ook tranentrekker I’ll Never Love Again de pannen van het dak.
 

Golden Globes

Kan het nog mooier? Ja! De film mag alvast 5 Golde Globe-nominaties op z’n naam schrijven. Bradley Cooper, naast regisseur ook één van de hoofdrolspelers, krijgt meteen een nominatie voor zijn regisseurswerk (superknap voor zo’n eerste keer!).
 

 

Kogel ontweken

Recent kwamen we erachter dat twee andere supersterren eigenlijk ook van plan waren A Star is Born te maken. We willen niet al te negatief doen, maar haalden wel opgelucht adem: we zijn maar wat blij dat deze twee het niet gingen doen. Phew! Dodged that bullet!