Frans en Mariska Bauer

Mariska Bauer deed gisteren haar muizenmakser af in The Masked Singer! Een zeer verrassende onthulling, mogen we wel zeggen. `Extra leuk: 'Maris' filmde de reactie van Frans en hun kinderen want nee, die wisten echt van niets.

Article continues after the ad

De oud-realityster houdt haar man wel vaker voor de gek, maar dit zag waarschijnlijk niemand in huize Bauer aankomen. De hele fam zat heerlijk nietsvermoedend voor de buis en keek in haast doodse stilte naar de grote reveal...

'What the fuck?'

In eerste instantie lijkt Frans het nog niet echt te geloven. De Bauer-kinderen reageren wel vol ongeloof. Pas na een tijdje komt Frans aanzetten met: "Maris? Wanneer heb je dat gedaan dan?" Hij staat echt helemaal perplex. "What the fuck?" De normaal zo praatgrage volkszanger is effe helemaal van zijn apropo. "Ik zit met een bijna hartstilstand op de bank."

 

Verbazing alom

We hopen dat Frans inmiddels alweer een beetje normaal naar adem kan happen! Zijn shock was ook wel te begrijpen. Hoewel de naam Mariska Bauer op twitter al wel redelijk vaak voorbijkwam gedurende de show, circuleerden er nog veel meer namen bij de Muis. Het jurypanel had ook geen flauw idee en noemde Mariska's naam niet.

 

 

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4.