BNNVara heeft vandaag de eerste beelden van het derde en laatste seizoen van de Nederlandse serie Klem gedeeld! Hieronder zie je hoe het Hugo Warmond (Barry Atsma) vergaat nadat hij is ontslagen bij de Belastingdienst...

Trailer voor derde seizoen Klem

Klem vertelt over crimineel Marius Milner (Jacob Derwig) en de hooggeplaatste Belastingdienst-medewerker Hugo Warmond (Atsma), die tegen elkaars zin in een zakelijke vriendschap met elkaar ontwikkelen. In seizoen 3 van de Nederlandse serie biedt de Fiod Hugo een riskante deal aan. Hij moet namelijk als undercover agent aan het werk om een gevreesde crimineel (Thom Hoffman) aan te pakken. Hierdoor raakt zijn leven onbedoeld opnieuw verstrengeld met dat van Marius en zijn vrouw Kitty (Georgina Verbaan). Kijk maar eens naar onderstaande trailer:

Dit is wanneer je Klem kunt zien

De eerste twee seizoenen van Klem waren een enorm succes! Zo schommelden de kijkcijfers steeds zo rond de ruim één miljoen kijkers. Vanaf volgende maand wordt duidelijk of ook het derde en laatste seizoen jullie goedkeuring weg kan dragen. De laatste afleveringen van Klem zijn vanaf donderdag 24 september wekelijks om 21.40 uur te zien bij BNNVara op NPO 1.

Article continues after the ad

Op zoek naar meer fijne Nederlandse content? Dit zijn de 25 beste Nederlandse romcoms ooit en dit de 9 beste Nederlandse politieseries allertijden!