Borat 2 Subsequent Moviefilm Sacha Baron Cohen

Na die sneak peek van gisteren is het nu tijd voor de volledige trailer van Borat 2! Of nou ja, we zeggen Borat 2, maar eigenlijk heet de film natuurlijk Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan. Dus…

De trailer voor Borat Subsequent Moviefilm

Hieronder vind je de volledige trailer van de nieuwe Borat-film. In de hoofdrol zie je uiteraard Sacha Baron Cohen, die voor de tweede maal in de huid van de journalist uit Kazachstan kruipt. 14 jaar na Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan keert hij terug naar Amerika. We zien een land dat worstelt met politieke issues en de coronacrisis. Met andere woorden: Borat 2 belooft behoorlijk actueel te worden! Kijk maar:

Releasedatum Borat 2 op Amazon Prime Video

Aangezien het natuurlijk nog niet zo loont om films in de bioscoop te vertonen, komt Borat 2 uit op de streamingdienst Amazon Prime Video. Wachten met de release was geen optie, aangezien het (via Comingsoon) belangrijk was om de film voor de Amerikaanse verkiezingen uit te brengen.

Article continues after the ad

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan is vanaf 23 oktober te zien op Amazon Prime Video. Benieuwd naar de rest van het aanbod van die streamingdienst? We vertellen je elke maand wat de beste films en de beste series op het platform zijn!