We weten wie er in meespelen, waar het over gaat en dat de muziek fantastisch is. Maar verder was er nog weinig bekend over de misschien wel meest gehypte reboot van 2017. Tot nu! Op het YouTube-kanaal van Twin Peaks is een nieuwe trailer naar buiten gebracht met echte scènes uit de serie van maker David Lynch. 

Article continues after the ad

Echte Scènes

Wat zien we? Scènes uit de Bang Bang Bar, agent Cooper achter het stuur en de Sheriff’s Department. Ook zien we David Lynch’s eigen karakter Gordon Cole die zegt: “Albert!”, tegen forensisch onderzoeker Albert Rosenfield, de in januari overleden acteur Miguel Ferrer, die zijn scènes als Albert opnam voordat hij overleed aan kanker begin dit jaar.

De cast

De eerste dertig afleveringen van Twin Peaks werden tussen 1990 en 1991 uitgezonden. De reboot van Twin Peaks is geschreven door Mark Frost en David Lynch, die ook het origineel regisseerde. Ook een groot deel van de originele cast keert terug en is aangevuld met een aantal nieuwe namen. Onder anderen Kyle MacLachlan, Ray Wise, Miguel Ferrer, David Duchovny, Michael Cera, Naomi Watts en Amanda Seyfried doen mee.

Nieuwe seizoen

Het oorspronkelijke Twin Peaks gaat over het gelijknamige stadje waar een jonge vrouw vermoord wordt. Een eigenaardige FBI-agent krijgt de taak de zaak op te lossen. Het nieuwe seizoen zal vanaf 21 mei te zien zijn op de Amerikaanse zender Showtime en belooft 18 uur aan nieuwe avonturen in Twin Peaks.

Reminder

Om je alvast  klaar te stomen voor seizoen 3 heeft Showtime ‘Twin Peaks: The Darkness of Future Past’ uitgebracht. De video, die je hier beneden kunt afspelen, vliegt in rap tempo langs de belangrijkste ontwikkelingen van 25 jaar geleden. Maar pas op! Inclusief megaspoilers, dus alleen voor mensen die alles al gezien hebben…