André Hazes Jr.
Source
Beeld: BrunoPress

Na een turbulent voorjaar waar alles wel over gezegd en geschreven is, richt André Hazes zich weer op de zaken die echt belangrijk voor hem zijn: zijn grote liefde Monique, zijn zoontje André en natuurlijk de hereniging met zijn zus Roxeanne. En nu de volkszanger wat lekkerder in zijn vel zit, leeft hij zich ook weer helemaal uit in de sportschool!

Men’s Health

Op Instagram deelt André Hazes een sportief kiekje vanuit de fitnessclub. Daarin verklapt de Amsterdammer dat hij binnenkort de cover van Men’s Health siert. Dan kan het natuurlijk geen kwaad om in de sportschool een tandje of twee bij te zetten. En gelukkig staat André er niet alleen voor!


Legende

De sportieve volkszanger wordt namelijk begeleid door bodybuilder Willem Jonkman. “Vandaag mijn eerste training gehad van een legende in de sportwereld en iemand waar ik ongelooflijk tegenop kijk. Hij zal mij de aankomende maanden helpen mijn droom te verwezenlijken”, schrijft André Hazes bij de foto.

Article continues after the ad

IJzeren Willem

André Hazes kan zijn borst trouwens natmaken: zijn trainer heeft als bijnaam ‘IJzeren Willem’. Maar goed, je wordt natuurlijk niet iedere dag gevraagd voor de cover van Men’s Health. Het is helaas nog niet bekend wanneer het nummer met de afgetrainde André in de winkels zal liggen.