Andre Hazes live in Zomertheater 2020
Source
Beeld: BrunoPress

Mocht er ooit nog een Nederlandstalige Batman-verfilming komen, dan staat André Hazes nu al bovenaan de castinglijst. De Amsterdamse zanger bewees namelijk dat het kostuum van de Dark Knight hem als gegoten zit!

Griezelige feestdag

Gisteren was het Halloween. En hoewel we het dit jaar moesten stellen zonder swingende Halloween-feestjes, werd de griezelige feestdag in huiselijke kring toch beperkt gevierd. Zo ook bij de familie Hazes! Op Instagram deelde André Hazes een kiekje waarop te zien is dat de volkszanger verkleed ging als Batman (of moeten we The Batman zeggen?).
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween 2020❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


Batman

En de appel valt niet ver van de boom. Ook de jongste telg van de Hazes-clan heeft zich gehuld in het kostuum van de Caped Crusader! Dat de familie Hazes fan was van Marvel wisten we al, maar blijkbaar kunnen ze de superhelden van DC ook wel waarderen. En geef ze eens ongelijk!

Article continues after the ad

The Masked Singer

Alleen Monique Westenberg lijkt de memo niet te hebben ontvangen. In plaats van Harley Quinn, Batman of Poison Ivy, is zij verkleed als sprookjesheks. Vreemd, want normaal is de familie altijd goed geïnformeerd als het aankomt op verkleedpartijen. Zo onthulde André Hazes dit weekend nog dat hij zeker weet wie er in het kostuum zit van de Panter bij The Masked Singer!