Legend met Tom Hardy

Wat is er beter dan een gratis film met Tom Hardy kijken op Ziggo? Een gratis film met Tom Hardy in twee rollen kijken op Ziggo! Dat kan nu want het spannende misdaaddrama Legend is tijdelijk gratis tijdens de Ziggo Uitpakweken.

Hoe de Krays Londen veroverden

Ziggo trakteert heel december op gratis films en Legend is er een van. De geweldige misdaadfilm gaat over de tweelingbroers Reggie en Ronnie Kray en hoe zij vanaf de jaren 60 een misdaadimperium opbouwden. Zij waren in die tijd heersers van de Londense onderwereld en stonden bekend als flamboyante figuren. Nou laat dat maar over aan Tom Hardy om te spelen! Sowieso heeft hij veel ervaring met gangsterfilms.

Article continues after the ad

Meer Tom Hardy dan ooit

Het is knap hoe de acteur, bekend van Venom, Mad Max: Fury Road en The Dark Knight Rises, digitaal verdubbeld is in scènes. Natuurlijk speelt hij de broers ook compleet anders, want de Krays verschilden qua persoonlijkheid net zoveel als dat ze qua uiterlijk identiek waren.

Legend heeft nog meer fantastische acteurs in zijn cast, zoals Emily Browning (American Gods), David Thewlis (Harry Potter) en Taron Egerton (Rocketman).

Andere gratis Ziggo-films

Kijk je liever een andere film vanavond? Ziggo trakteert door want er zijn nog veel meer gratis films die abonnees nu meteen kunnen kijken! Bekijk hier ons hele overzicht van de Ziggo Uitpakweken. Halverwege december komt Ziggo met nog meer gratis films, mooi op tijd voor de Kerstdagen.