Ben Affleck in Buffy the Vampire Slayer, what?! Voordat deze Hollywoodsterren beroemd waren, speelden ze kleine rollen in deze films die geheid voor een 'o ja'-momentje zullen zorgen.

Article continues after the ad

Robin Wright

Forrest Gump (1994)

“Run, Forrest, run!” roept Jenny in Forrest Gump. De geliefde van de simpele Forrest (Tom Hanks), Jenny, wordt gespeeld door Robin Wright. In 2014 won ze een Golden Globe voor haar hoofdrol als Claire Underwood in House of Cards.

Tom Felton

The Borrowers (1997)

Zie je dat piepkleine jongetje? In de familiefilm The Borrowers, over een minivolk dat leeft in de muren van een huis, speelt Tom Felton. We kennen hem natuurlijk beter als Harry Potter’s aartsvijand Draco Malfoy in de Harry Potter-filmreeks.

Lena Headey

St. Trinian’s (2007)

Voordat Lena Headey bekend werd als de bitch van Westeros, Cersei Lannister in Game of Thrones, speelde ze Miss Dickinson in de Britse comedy St. Trinian’s, over een anarchistische school voor onhandelbare tienermeiden.

Ben Affleck

Buffy the Vampire Slayer (1992)

Zelfs superhelden moeten ergens beginnen. Voordat Ben Affleck Batman werd in Batman v Superman: Dawn of Justice, had hij blijkbaar al een ‘ding’ voor vleermuizen: hij speelde een rolletje in Buffy the Vampire Slayer, de film! 

Kirsten Dunst

Jumanji (1995)

Voordat Kirsten Dunst bekend werd als het liefje van Spider-Man, speelde ze als klein meisje in Interview with the Vampire en in de avonturenfilm Jumanji waarin een magische bordspel tot leven komt.

Taryn Manning en Zoe Saldana

Crossroads (2002)

Ja, echt: Britney Spears’ BFF’s in de film Crossroads worden gespeeld door Taryn Manning (Tiffany Pennsatucky in OITNB) en Zoe Saldana (Gamora in Guardians of the Galaxy).