Al is de gribusbende nóg zo groot, Ray helpt je uit de goot! Dat is het idee tenminste… Het zesde seizoen van Ray Donovan is vanaf vandaag weer te volgen via Ziggo!

In het zesde seizoen van het misdaaddrama is de actie van Los Angeles verplaatst naar New York. Nadat Ray (Liev Schreiber) door de politieagent Mac (Dominick Lombardozzi) uit de East River wordt getrokken, kiest hij eieren voor zijn geld. Hij neemt een baan bij de politie!


Zijn relatie met de politie wordt echter gespannen, als hij weer klussen aanneemt voor Sam Winslow (Susan Sarandon). Het werk van een ‘fixer’ is nooit eenvoudig! De mensen die hij moet helpen, maken het er zélf ook niet simpeler op.

Article continues after the ad

 

Ray Donovan is back

De twaalf nieuwe afleveringen van Ray Donovan verschijnen wekelijks in het Movies & Series-pakket van Ziggo. In de VS wordt de serie op zondag uitgezonden; in Nederland zijn ze dan op maandag te zien.

Tot voor kort stond de spannende serie (aanradertje!) op Netflix, waar hij een paar maanden geleden werd weggehaald. Is het dus ook meteen duidelijk waarom dat gebeurde.