thijs zeeman confronteert hondenfokker margriet

Thijs Zeeman gaat in Zeeman Confronteert de confrontatie aan met hondenfokker Margriet. Kijkers hebben geen goed woord voor haar over… Maar ook de mensen die ‘deze praktijken in stand houden’ krijgen ervan langs.

Hondenfokker in Zeeman Confronteert

In Zeeman Confronteert neemt Thijs Zeeman het op voor mensen die een ernstig probleem hebben waarbij niemand ze kan of wil helpen. In de uitzending van vanavond staat hondenfokker Margriet centraal. Mensen die een hondje bij haar gekocht hebben, klagen over gezondheidsklachten bij de dieren. Margriet ontkent en doet er volgens de gedupeerden alles aan om haar 'reputatie' te beschermen. Hoe de hondenfokker met negatieve reacties omgaat, gaat volgens hen alle perken te buiten….

'Rijp voor het gesticht'

Mensen die online klachten plaatsen over Margriet haar fokkerij worden bedreigd, geïntimideerd en zelfs als pedofiel weggezet. Een aantal mensen wil hun verhaal doen, maar veel van de tientallen slachtoffers zijn nog steeds doodsbang voor de vrouw. Kijkers hebben geen goed woord over voor de ‘broodfokker’:

Ook de mensen die een hondje kopen bij een hondenfokker krijgen er van de kijkers van langs. Kijkers zijn van mening dat deze mensen ‘deze praktijken in stand houden’:

Zeeman Confronteert is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL5.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.