Undercover, seizoen 2

Met knikkende knieën en zweet in hun handen keken mensen gisteren massaal naar de tweede seizoensfinale van Undercover. Het leek er even op dat we te maken hadden met een gesloten einde, maar is dat wel zo? De oplettende kijkers spotten namelijk iets heel bijzonders.

Article continues after the ad

Het tweede seizoen van Undercover eindigde relatief rustig. Bob kon na een dolle rit afscheid nemen van Kim en probeerde te werken aan zijn relatie met dochter Polly. Het leek even op alsof de rust was wedergekeerd, maar blijkbaar niet voor lang...

Foutje of een aanwijzing?

De kijkers die namelijk bleven hangen tot de aftiteling waren getuigen van een wel hele bijzondere tekst aan de onderkant van het scherm: 'Wij moeten eens praten'. Dit kan gewoon duiden op een foutje aangezien je het niemand hoort zeggen, maar bij zulk soort spannende series weet je het maar nooit. Wie weet is dit wel een duidelijke opmars naar het aankomende derde seizoen.

Tijd voor het derde seizoen

Fans speculeren er sinds de ontdekking op los. Eén van de mogelijkheden zou namelijk kunnen zijn dat Ferry en JP elkaar leren kennen in de gevangenis en daar wilde plannen beramen om Bob aan te pakken. Maar wie zal het zeggen? We moeten voor antwoorden toch echt wachten op nieuwe afleveringen. Wanneer die van start gaan, weten we helaas nog niet.


Het hele tweede seizoen van Undercover staat nu op Netflix.