The Voice Kids op RTL 4

Vanavond namen zangtalenten in de dop het tegen elkaar op in The Voice Kids. En daarbij maakte vooral de tienjarige Noa grote indruk op het publiek.

Ik doe mee omdat ik mensen graag een glimlach op hun gezicht wil geven”, vertelde Noa in het introductiefilmpje. En met haar versie van de soulhit ‘Who’s Lovin’ You?’ van The Jackson 5 is dat precies wat ze deed! Op Twitter regende het dan ook complimenten voor de getalenteerde deelneemster.

 

 

 

 

Rode knop

Ook de jury was onder de indruk van Noa; Ali B sloeg al op de rode knop voordat zij haar eerste noot had gezongen. Enkele seconden later draaiden ook Ilse de Lange en Sanne Hans hun stoelen richting de jonge zangeres. Alleen rapper Snelle, de nieuwe aanwinst van The Voice Kids, hield zijn rug naar het podium toegekeerd. Noa sloot zich uiteindelijk aan bij het team van Miss Montreal. “Ik ben nog blijer dan jij”, jubelde de coach van de talentenjacht.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Annie

Het talent van Noa komt ook weer niet helemaal uit de lucht vallen. In het introductiefilmpje verklapte de diva in de dop al dat zij zangles, musicalles én pianoles volgde. Ze heeft zelfs al de titelrol gespeeld in de musical Annie. “Ik had echt het gevoel alsof mensen om me moesten lachen met die rode pruik. Maar toen ik ging zingen, klapten ze allemaal”, vertelde Noa. Kortom, die zien we over tien jaar terug in Op Zoek Naar Maria!