Tabitha

Zangeres Tabitha krijgt een eigen programma op Videoland. Ze verruilt de zangmicrofoon voor de presentatiemicrofoon in het programma Mooi Zoals Je Bent. Hierin wil ze jonge mensen helpen inzien dat ze er mogen zijn.

Iets waar ze zich al vele jaren voor inzet via haar eigen stichting. Die stichting heet Mooi Zoals Je Bent en ook een van haar nummers. Diggy Dex coverde het nog in Beste Zangers, waar de RnB-zangeres ook aan meedeed. Ze heeft dus niet lang hoeven zoeken naar een titel voor haar presentatiedebuut.

Raya and the Last Dragon

Daarnaast is Tabitha (niet te verwarren met die uit Drag Race Holland) te horen in de Nederlandse versie van de Disney-film Raya and the Last Dragon (Raya en de Laatste Draak). Ze sprak de stem in van hoofdpersonage Raya. Nu dus iets heel anders, namelijk haar eigen tv-programma over iets wat haar om het hart gaat.

Article continues after the ad

Tabitha moest zelf ook leren dat ze mooi is zoals ze is. Dat wil ze graag overbrengen aan jonge mensen en dat doet ze niet alleen. Ze schakelt hiervoor de hulp in van bekende Nederlanders die ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt als de zeven deelnemers.

Tabitha's hulptroepen

Dat leger van ervaringsdeskundigen en coaches bestaat uit onder andere Jim Bakkum, Dennis Weening, Thorn Roos de Vries en Roxanne Kwant. Op een later moment maakt Tabitha ook de andere drie BN’ers bekend.

 

Mooi Zoals Je Bent is vanaf 5 november te zien op streamingdienst Videoland.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.