Zac Efron speelt meestal de sexy hunk in comedyfilms, maar die dagen zijn voorbij! De 31-jarige acteur neemt nu serieuzere - en in dit geval super creepy -  rollen aan. In de eerste foto van Extremely Wicked, Shockingly Vile, zien we hem als de bekende seriemoordenaar Ted Bundy. 

Article continues after the ad

Het verhaal wordt vooral verteld vanuit het perspectief van zijn vriendin Liz Kloepfer, gespeeld door Lily Collins, die jarenlang de waarheid over Bundy niet geloofde.

Ted Bundy

Zoals de titel van de film suggereert, was Ted Bundy een walgelijke man die veel vrouwen verkrachtte en vermoordde in de jaren ’70. Het was een knappe, charmante man die zijn looks gebruikte om het vertrouwen van zijn slachtoffers te winnen. In 1979 veroordeelde de rechter hem ter dood voor de moord op twee studenten. Het lukte hem twee keer om uit de gevangenis te ontsnappen, maar in 1988 werd hij weer opgepakt en een jaar later geëxecuteerd. 

Zac Efron

De knappe acteur was afgelopen jaar te zien in de succesvolle musicalfilm The Greatest Showman. Hiervan werd onlangs een nieuw album uitbracht met bekende artiesten die de liedjes uit de film zingen. Voor de rol van Ted Bundy hoefde Efron geen grote make-over te ondergaan. De overeenkomsten tussen de twee zijn echt bizar. Bekijk hieronder een foto van de acteur en de seriemoordenaar naast elkaar:

Releasedatum

De film heeft nog geen releasedatum, maar gaat in première op het 2019 Sundance Film Festival in januari. We moeten dus helaas nog even wachten op de trailer. Als je van enge films houdt met gestoorde moordenaars, moet je vooral dit lijstje met de 7 meest zieke films aller tijden checken.