Zac Efron, Down to Earth

Als we aan Zac Efron denken, denken we automatisch terug aan zijn jonge jaren als Troy Bolton in High School Musical. Die tijden liggen al ver achter hem, want binnenkort laat hij zich in een nieuwe docuserie op Netflix weer van een hele andere kant zien. 

Article continues after the ad

Vergeet Troy Bolton of Ted Bundy, want Zac Efron speelt in de nieuwe reeks Down to Earth with Zac Efron eens geen rol.

Bijzondere wereldreis

Hij maakt - als zichzelf dus - een bijzondere wereldreis samen met wellnessexpert Darin Olien. "We reizen de wereld rond om nieuwe perspectieven te vinden op een aantal zeer oude problemen", vertelt Zac in de eerste trailer. "Voedsel, water en energie zijn de belangrijkste hoofdbestanddelen van het moderne leven." Samen gaan ze op zoek naar gezonde en duurzame manieren om te leven en Zac onderzoekt hoe 'down to earth' hij nu werkelijk is. Wij zijn benieuwd (en echt niet alleen naar de beelden met Zac in zijn zwembroek).

Trailer

Down to Earth with Zac Efron staat vanaf 10 juli op Netflix, maar sinds vandaag kunnen we al de eerste beelden bewonderen. Het belooft een indrukwekkende, leerzame en voedzame documentaire te worden van de The Greatest Showman-acteur. Bekijk hieronder de trailer. Meer zin in wat anders? Eerder deelden we al de releases van juli.