Zac Efron kruipt in de huid (en de extreem zieke geest) van Amerika’s meest beruchte seriemoordenaar Ted Bundy. In de eerste trailer voor biopic Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile zien we Efron voor het eerst in actie!

Article continues after the ad

De film focust naast Efron als Bundy, ook vooral op Lily Collins, die zijn vriendin Elizabeth Kloepfer speelt. Ze geloofde jaren in de onschuld van haar man, die tientallen vrouwen misbruikte, verkrachtte en vermoordde.
 

 

Handsome killer

Bundy staat naast zijn gruwelijke moordpartijen ook vooral bekend om zijn goede looks, die hij misbruikte om het vertrouwen van zijn slachtoffers te winnen. Zac Efron is door zijn hunk-status natuurlijk een goede match, al zagen we ‘m eerder vooral in romcoms en andere comedy’s. We moeten dus nog even wennen!

Het echte verhaal

Op Netflix staat overigens sinds kort een nieuwe True Crime-reeks over Bundy. In Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes zie je het échte, schokkende verhaal van de moorden van Bundy. BTW: regisseur Joe Berlinger stond óók achter de camera’s van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.
 

 

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, met ook nog rollen voor John Malkovich en Jim Parsons, komt ergens in 2019 uit in de bios. Wanneer ‘ie naar Nederland komt, is nog niet bekend.