Yvon Jaspers in Boer zoekt vrouw

Het was even onzeker of het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw doorgang kon vinden. Maar inmiddels kunnen de fans gelukkig weer opgelucht ademhalen.

De opnames van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw zullen komend jaar al van start gaan. Yvon Jaspers maakte het goede nieuws gisteravond bekend in de Boer Zoekt Vrouw: 90 Spruiten Special. “Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer Zoekt Vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al!”, jubelde Jaspers.
 


Kandidatenoproep

Maar natuurlijk is een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw niets zonder de kandidaten. Op Instagram verscheen kort na de uitzending dan ook een video waarin vrijgezelle boeren werd opgeroepen om zich vooral op te geven voor het populaire koppelprogramma. Nu maar hopen dat de nieuwe deelnemers iets romantischer zijn aangelegd dan hun voorgangers uit het afgelopen seizoen.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

In de stemming

Het is helaas nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw precies van start gaat. Maar om alvast in de stemming te komen voor de komende reeks, hebben we de 10 opvallende feitjes over Boer Zoekt Vrouw voor je op een rijtje gezet.