Yolanthe Cabau, Wesley Sneijder, scheiding

Yolanthe Cabau heeft zich behoorlijk openhartig uitgelaten over haar scheiding met Wesley Sneijder. De actrice, die in maart 2019 aangaf te gaan scheiden, geeft aan dat ze nog middenin de breuk zit. 

Article continues after the ad

Dat is dan ook de reden dat ze het liever niet heeft over de precieze oorzaak. "We zitten er nog middenin, dus het is moeilijk om over dat deel van mijn leven te praten", geeft ze aan in de nieuwste Grazia. "Dit gaat niet alleen over mezelf en ik wil er heel voorzichtig mee omgaan, juist omdat het zo'n gevoelig iets is."

Niets om voor te strijden

Yolanthe geeft wel aan dat er veel gebeurd is. "Het is bij ons echt niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen meteen de handdoek in de ring hebben gegooid. Aan een scheiding gaat heel veel vooraf", vertelt ze. "Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet, viel het vertrouwen weg en toen was er niet meer genoeg over om voor te strijden." Wesley gaf daar eerder al zichzelf de schuld van.

Falende situatie

Inmiddels pakt Yolanthe weer de draad op. "Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk", legt ze uit. "Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van." Gelukkig is ze het vertrouwen in de liefde nog altijd niet verloren. "De dag dat ik mijn hoop in de liefde kwijtraak, zou een heel verdrietige zijn." Wie weet een kandidaat voor De Bachelorette seizoen 2?

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op