Je kent volkszanger Tino Martin waarschijnlijk van hits als Loop Niet Weg en Zij Weet Het, maar binnenkort zien we hem op het witte doek! De zanger krijgt een rol in de romantische comedy Just Say Yes, met Yolanthe Cabau!

Just Say Yes is een romcom in de stijl van F*ck De Liefde en Fashion Chicks. Martin zegt tegen RTL Boulevard dat hij een man speelt die zó opgaat in zijn hobby, dat hij zijn vrouw niet meer ziet staan. Wie die vrouw precies speelt is nog niet bekend.

De zanger, die onlangs nog een flatertje sloeg in de talkshow M, noemt acteren een grote uitdaging, maar vooral erg leuk. Martin zegt het script wel vaak te moeten lezen vanwege zijn dyslexie, waardoor hij zich soms afvraagt “Had ik dit wel moeten doen?”

Article continues after the ad

Yolanthe Cabau speelt óók een grote rol in Just Say Yes. De actrice is nu al bezig met het doorpassen van trouwjurken, zo showt ze op Instagram. Cabau speelt de bruid Lotte die enorm toeleeft naar haar huwelijk, maar haar aanstaande man gaat er ineens vandoor!

Yolanthe in een trouwjurk

Ziek van verdriet trekt Lotte in bij haar zus, en die heeft ineens zélf ook wel zin om te trouwen. Sterker nog: ze neemt de geplande bruiloft van Lotte helemaal over, en wil haar trouwjurk óók wel hebben. Als Lotte de ‘eer’ krijgt om het vrijgezellenfeest te organiseren loopt de situatie uit de hand. De film wordt geregisseerd door Aram van de Rest en Appie Boudellah (F*ck de Liefde). Yolanthe is de laatste weken weer regelmatig in het nieuws door haar stukgelopen huwelijk met voetballer Wesley Sneijder. In tegenstelling tot Just Say Yes krijgt deze episode waarschijnlijk géén 'happy end'

Just Say Yes verschijnt in 2021, en Yolanthe Cabau en Tino Martin zijn de enige bekende castleden op dit moment. Martin speelt niet alleen een rol in de film: hij verzorgt ook de soundtrack.