Yolanthe Cabau en Monique Westenberg

Yolanthe Cabau heeft Monique Westenberg weten te strikken voor haar fitnessapp. De twee maakten gisteren promo-filmpjes voor 'CABAU' en kregen veel lof op social media. "Heerlijk om te zien hoe vrouwen elkaar steunen en zonder de ‘bekende’ man hun zaakjes meer dan op orde krijgen."

Article continues after the ad

Monique noemt Yolanthe een "mooie ziel". Ze hebben samen een "leuke en makkelijke workout gedaan" voor haar fitness-app. "Loved it!", schreef Yolanthe in de comments. "Zo gezellig gehad vandaag! Alleen maar liefde." Ook hun kids, André Hazes Jr. en Xess Xava, konden het goed vinden. "Onze boys deden in de tussentijd buiten hun oefeningen." Cute!


Een en al liefde voor Yolanthe en Monique

Het is natuurlijk een inkoppertje, maar de dames hebben één ding gemeen. Of, nou ja: eigenlijk meer dan een ding. Zo staan ze enorm vaak in de showbizz-schijnwerpers en zijn ze allebei niet meer samen met de bekende vader van hun kind. En dan kreeg Monique laatst ook nog een boze ex-schoonmoeder op haar dak én Yolanthe moet dealen met een ex-man die haar zelfs via de media probeert terug te winnen.

Volgers vinden het mooi dat de twee elkáár gevonden hebben. "Heerlijk om te zien hoe vrouwen elkaar steunen en zonder de ‘bekende’ man hun zaakjes meer dan op orde krijgen. Respect dames!! Jullie zijn in alle aspecten mooi en sterk", reageert een fan.

'Twee sterke vrouwen'

De dames hebben nogal wat losgemaakt bij hun volgers. "Super jullie zo samen met de boys. Twee sterke vrouwen, goed voorbeeld", klinkt het. "Twee sterke vrouwen en fantastische mama's", vult een ander aan. "Powervrouwen", zien we ook vaak voorbijkomen.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.