Yolanthe Cabau, Instagram

Yolanthe Cabau is de laatste paar dagen flink actief op Instagram. De actrice maakte eerder deze week de tongen los met de gefilmde coronatest, maar nu weet ze toch op een hele andere manier indruk te maken op haar volgers.

Article continues after the ad

In haar nieuwste video beult de actrice zich af in de sportschool. Alleen vergeet voor nu even de fitnessapparaten of de normale yogamatjes, want de trucjes die Yolanthe uithaalt heb je vast nog niet eerder gezien. Dat doet ze overigens niet alleen, maar met haar mannelijke trainer onder zich (ja, Wesley mag wel jaloers zijn) en haar zoontje aan haar zijde. Bekijk hieronder de bijzondere video.


Groot voorbeeld

Fans zijn behoorlijk onder de indruk én dan hebben we het niet alleen over de trucs die ze uithaalt. "Opeens weet je het: je wordt personal trainer", schrijft een volger onder de foto, wat we wel begrijpen als we de positie van Yolanthes trainer zien. Voor een andere volger is de actrice zelf dan weer een voorbeeld. "Wauw, alleen maar wauw! Je leert deze 56-jarige nog wat hoor. Al kan ik dit echt nooit met de beste wil van de wereld." Je moet daar - volgens een andere fan - ook enorm wat discipline voor hebben. Nou, wij doen het haar ook niet zomaar na.