Uiteraard vinden we het allemaal leuk om er op ons voordeligst uit te zien. Een aantal BN’ers gooit het echter over een andere boeg: ze plaatsen namelijk ook ‘eerlijke’ foto’s en video’s op social media, waarop we zien hoe het er écht aan toegaat in hun leven. Onder hen ook Yolanthe Cabau!

Instagram versus reality

Eerlijke foto’s? Je hebt de term vast wel eens voorbij zien komen. Miljuschka Witzenhausen maakt bijvoorbeeld met grote regelmaat indruk met eerlijke kiekjes van haar lichaam. En de trend lijkt aan te slaan! Er zijn steeds meer BN’ers die ons willen laten zien dat de gepolijste foto’s die ze normaal plaatsen toch echt niet altijd de werkelijkheid reflecteren. Neem Yolanthe Cabau die ons vandaag in een ‘Instagram versus reality’-bericht laat zien hoe het er écht aan toegaat in haar leven.

Article continues after the ad

Yolanthe moet er hard voor werken

Yolanthe heeft een schitterend figuur! Daar moet ze net als ieder ander echter wel hard voor werken. Of nou ja, daar gingen we altijd maar van uit… Van al die foto’s en filmpjes waarop alles haar fluitend leek af te gaan, werden we namelijk niet veel wijzer. Kort gezegd, leek sporten voor Yolanthe een fluitje van een cent! Gelukkig blijkt de realiteit toch iets genuanceerder. Blader maar eens door haar post hieronder:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram vs. Reality 😁

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Ook Yolanthe gaat dus gewoon compleet kapot wanneer ze flink getraind heeft! Meer zien van het privéleven van de actrice? We waren laatst ook al deelgenoot van een behoorlijk ongemakkelijke coronatest. Daarnaast lieten we je zien hoe ze zoontje Xess Xava in het zonnetje zette met een extreem zoet cadeau!