Baby Yoda concept art

Fans van The Mandalorian weten het: Baby Yoda is de perfecte levensvorm. Het is lang geleden dat we zó’n ontzettend schattig schepsel zagen. Toch was dat niet… altijd het geval. Disney heeft een paar conceptschetsen getoond waar we een beetje van schrokken!

Het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt eind dit jaar, en om onze honger naar Star Wars te stillen heeft Disney+ een gave documentairereeks over het eerste seizoen gemaakt. In de meest recente aflevering wordt verteld over het ontwerp van voertuigen en ruimtewezens. Natuurlijk is er een grote rol voor dé ster van The Mandalorian: Baby Yoda.

Om het schattige beestje te perfectioneren werd er heel wat afgeschetst, met wisselende resultaten. Hier zie je die arme Baby Yoda als een soort ruimte-Benjamin Ben. Brrrrrr!

Article continues after the ad

Er werden veel versies gemaakt van het schepsel: deze leek juist weer een beetje te veel op een normale baby.

Hoewel we dit ontwerp best kunnen waarderen is hij wel érg tevreden met zichzelf.

Dit olijke figuur ziet er schattig uit, maar lijkt weer een beetje te veel op een dier in plaats van op een intelligent wezen.

Na vele pogingen komen we langzamerhand in de buurt van de Baby Yoda waar we van zijn gaan houden...

 

Het duurt even, maar dan heb je ook perfectie! Deze schets was het ontwerp waar Baby Yoda op gebaseerd werd.

The Mandalorian

Het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt eind dit jaar. Mocht je wel een opfrisser kunnen gebruiken, dan check je hier wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Als je meer zin hebt in het zoeken naar ‘easter eggs’, dan moet je dit artikel eventjes lezen! Disney Gallery: The Mandalorian is exclusief te zien op Disney+.

Beeld: Disney