Zoop, alle films, Videoland

Sinds vorig jaar konden fans die zin hebben in een 'trip down memory lane' al genieten van de 325 afleveringen van Zoop de serie, maar de populaire films ontbraken tot nu toe nog. Daar komt vanaf 11 augustus EINDELIJK verandering in. 

Article continues after the ad

"Tsamina mina zangalewa. This time for Africa." Wie zin heeft om samen met dierenverzorgers Bionda, Alwin, Mike, Elise, Sira, Bastiaan, Taffie en Moes een heerlijk reisje te maken deze zomer, zit binnenkort wel heel goed bij Videoland.

Vierde film

De streamingdienst onthulde gisteren dat zowel Zoop in Afrika, Zoop in India als Zoop in Zuid-Amerika vanaf 11 augustus verschijnen. Wie weet overtuigt straks de populariteit van deze films wel om er alsnog een vierde film aan vast te plakken. Aan de castleden hoef je dat namelijk niet te vragen, want die lieten eerder al doorschemeren dat zij het wel zien zitten. Nou, wij ook! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hou je vast... Vanaf 11 augustus zijn alle Zoop-films te zien! 😱 #zoop

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op


Bingewatchen

Dit heugelijke nieuws gaat er dus niet alleen bij de fans in als zoete koek, maar ook de castleden maken er een feestje van. "Ik ga dit sowieso bingewatchen #Moes", reageert een enthousiaste Jon Karthaus. Patrick Martens doet het dan weer op een andere manier: hij laat met bijna alle dierenemojis die er bestaan duidelijk weten wat hij ervan vindt. Heb je de serie nu al uitgekeken en kun je niet meer wachten? Dan staat er vanaf eind deze week nog een nostalgische reeks online.

De drie Zoop-films staan vanaf 11 augustus op Videoland.