Fotograaf
Banijay International Limited
Temptation Island USA, Videoland

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave nadert zijn ontknoping. Toch hoeven we niet bang te zijn dat we hierna massaal in een zwart gat vallen, want Videoland heeft zojuist de releasedatum onthuld van het derde seizoen van de Amerikaanse versie!  

Article continues after the ad

En dat is sneller dan we denken... Temptation Island USA maakt namelijk vanaf 4 maart alweer zijn opwachting!


Nieuwe koppels

In dit alweer derde seizoen van de Amerikaanse versie gaan weer vier nieuwe koppels de ultieme relatietest aan. Zo wil de 37-jarige Thomas dat zijn 27-jarige vriendin zijn persoonlijkheid accepteert, terwijl hij zelf dealt met enorme bindingsangst. Ondertussen wil de 24-jarige Eric graag dat haar 26-jarige vriend Kendal Kirkland onderzoekt of het gras echt zo groener is aan de overkant als hij zelf denkt. Daarnaast wil Erin ontdekken of er iets ontbreekt in haar relatie met Corey en hoopt de 26-jarige Kristen haar verleden los te laten om binnenkort volmondig 'ja' te zeggen tegen haar vriend Julian met wie ze al zo'n elf jaar samen is.

Bekijk hieronder alvast een promo! 

Maand zonder elkaar

Net als in het huidige Nederlandse seizoen geven ook deze koppels elkaar alle ruimte om antwoord te krijgen op hun vragen, terwijl ze in het gezelschap zijn van een groep vrijgezelle dames of heren (en dus géén verleiders). Alleen in plaats van de twee weken die 'onze' koppels de tijd krijgen, zijn de Amerikaanse stellen een maand van elkaar gescheiden. De vraag is: welke koppels houden tot het einde vol om trouw te blijven én voor wie is het na dit avontuur einde verhaal? Dat zie je dus gauw genoeg!

Het nieuwe seizoen Temptation Island USA zie je vanaf donderdag 4 maart wekelijks op Videoland.