Miljoenen kijkers, theorieën over wíe er allemaal in de pakken zitten én bijzonder leuke optredens: The Masked Singer was de afgelopen weken een dikke hit! Na de finale van gisteren werd het tweede seizoen meteen bevestigd.

Jurylid Gerard Joling schoof samen met presentator Ruben Nicolai en winnares Tania Kross aan bij Beau. Joling meldde dat alle betrokkenen de finale gisteravond samen keken, en dat een tweede seizoen er definitief komt. Joling: ‘We komen terug en het wordt nóg groter, is wat ik gehoord heb.’

Article continues after the ad

 

The Masked Singer 2

Joling werd helaas afgekapt door Nicolai, vlak vóór hij zou vertellen op wat voor manier The Masked Singer precies uitbreidt. Waarschijnlijk doen er meer bekende Nederlanders mee, en wordt de setting nóg wat spectaculairder aangepakt. Ook hopen we dat het volgende seizoen wat langer duurt.

De twaalf kandidaten vielen in het eerste seizoen met een rotgang af, en uiteindelijk verschenen er zes afleveringen van de nieuwe tv-hit. Het moet natuurlijk ook niet té lang duren, maar een aflevering of acht, tien zou wel fijn zijn, toch?

 

Ruben Nicolai meldde dat hij tijdens de looptijd van de show al ontzettend vaak benaderd werd door BN’ers die mee willen doen aan de bizarre doch gezellige show. Het vinden van nieuwe deelnemers zou dus een eitje moeten zijn!

Wendy van Dijk, van het concurrerende Dance Dance Dance, vertelde dat haar dochter eigenlijk óók liever naar de mensen in rare pakken kijkt dan naar haar eigen moeder. Ai! Misschien toch onze tips maar ter harte nemen.

Foto: RTL/Laura Oldenbroek