The Punisher rust niet zo lang er nog één crimineel ademhaalt! Netflix heeft bekendgemaakt dat de Marvel-serie een tweede seizoen krijgt.

Article continues after the ad

De gewelddadige avonturen van Frank Castle (Jon Bernthal) zijn een aardige hit op Netflix. Fans en critici waren erg te spreken over The Punisher. Een tweede seizoen lijkt dus logisch, maar dat de aankondiging al zo snel komt is wel opmerkelijk.

Ook The Punisher zelf deed gisteravond een duit in het zakje!

Super Friends

Wanneer het tweede seizoen van The Punisher verschijnt is niet bekend, en ook qua verhaal tasten we volledig in het duister. Frank Castle wordt wel in verband gebracht met The Defenders, het team van Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. De kans bestaat dus dat The Punisher in één van hun series weer opduikt.

Het tweede seizoen Jessica Jones is vanaf 8 maart al te zien op Netflix. Luke Cage volgt waarschijnlijk na de zomer. Het derde seizoen Daredevil wordt eind 2018, begin 2019 verwacht. Het vervolg op Iron Fist, de minst populaire broeder van de Marvel/Netflix-series, lijkt ook in 2019 te landen.

Een tweede seizoen The Defenders, waarin alle helden samenwerken, lijkt een kwestie van tijd te zijn. Momenteel is een tweede seizoen van de ensemble-serie (nog) niet aangekondigd.