Lord of the Rings

Nu Wonder Woman 1984 en misschien ook Black Widow worden uitgesteld, is er meer ruimte voor klassiekers in de bioscoop. Daarom brengt Pathé de Lord of the Rings-trilogie terug!

LOTR komt niet zomaar op het grote doek, we kunnen genieten van Frodo Baggins en zijn vrienden in de Extended Editions. Hopelijk plant Pathé wel een plaspauze in voor deze films.

In oktober 4 uur lang genieten

De Extended Editions worden drie weken lang vertoond in alle Pathé- en Euroscoop-bioscopen:

  • Vanaf 8 oktober: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
  • Vanaf 15 oktober: The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
  • Vanaf 22 oktober: The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

De films duren ongeveer vier uur per stuk en kaartjes kosten €11,-.

Article continues after the ad

Pathé keert terug in de tijd

Commercieel Directeur van Pathé Doron Kurz vertelt: “Wij zijn enorm blij dat we in samenwerking met distributeur Warner Bros eindelijk deze fantasy klassieker terug kunnen brengen naar onze bioscopen. De The Lord of the Rings-trilogie staat steevast bovenaan in de wensenlijstjes als we onze bezoekers vragen welke films er terug móeten komen in de bioscoop.”

Dit is niet de eerste keer dat Pathé gouwe ouwe films weer op het witte doek draait. Eerder kwamen Harry Potter, Inception, Grease en Tarantino films zoals Kill Bill: 1 & 2 terug. Over Kill Bill gesproken, komt er nou een derde deel

Om jezelf alvast op te hypen kan je hieronder genieten van de beste quotes van onze favoriete tovenaar Dumble… uh, Gandalf.

Morgenochtend start de kaartverkoop van alle drie de Lord of the Rings-films.