Zin in een paar spannende films over een hachelijk strijd op leven en dood? Videoland biedt binnenkort alle vier de Hunger Games-films aan!

In The Hunger Games is het land Panem verdeeld tussen een rijke elite in de stad Capitol, en de arme drommels die buiten de stad wonen. Na een opstand stelt de Capitol een jaarlijkse wedstrijd in waarin inwoners van de arme districten elkaar uitmoorden: The Hunger Games.

Niet iedereen is blij met dit beestachtige spektakel en de drukkende macht van de Capitol. De jonge deelneemster Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) strijdt om de overwinning en wordt zelfs een belangrijke speler in het verzet tegen de Capitol.

Article continues after the ad

The Hunger Games

De vier Hunger Games-films waren ongelooflijk succesvol in het afgelopen decennium. Na The Hunger Games, Catching Fire, en Mockingjay Part I en II, wordt er alweer gewerkt aan een nieuwe film. Deze prequel is gebaseerd op het recente boek van Suzanne Collins: The Ballad Of Songbirds And Snakes. Hierin komen we veel meer te weten over de schurk uit de Hunger Games-films: Coriolanus Snow.

De Hunger Games-reeks stond al helemaal op Netflix, maar voor Videoland-abonnees is het een leuke verrassing! De avonturen van Katniss en het verzet check je vanaf maandag 15 juni.