The Handmaid's Tale, Videoland, S3

Fans van de serie The Handmaid's Tale hebben eindelijk iets om naar uit te kijken! Nadat het vierde seizoen mede door het coronavirus werd uitgesteld, wisten we lange tijd niet waar we het zoeken moesten. Tot nu! Hulu maakte namelijk gisteravond de releasedatum bekend.

Article continues after the ad

Pak je agenda er maar bij, want vanaf 28 april gaat de reeks in première in Amerika. Dat betekent vast dat wij de serie ook snel te zien krijgen via Videoland of Disney+-Star.

Eerste teaser

Naast de releasedatum was er meer goed nieuws: de Amerikaanse zender onthulde namelijk ook direct de allereerste beelden van het vierde seizoen. En daardoor zijn we misschien wel nog nieuwsgieriger geworden naar de tien kersverse afleveringen. Het belooft namelijk absoluut niet saai te gaan worden. "We fight", verklaart Elisabeth Moss in haar rol als June al in de teaser . En dat is vast maar een understatement. 

Bekijk hieronder snel de beelden! 

Wat staat ons in dit vierde seizoen te wachten?

Het vierde seizoen gaat uiteraard weer door waar het derde seizoen is geëindigd: met de strijd van June voor vrijheid tegen Gilead. Maar de risico's die ze hiervoor neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee, en haar verlangen naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen. Het is dus maar de vraag hoe ze eruit komt. Eén ding is wel duidelijk: ze overleeft het sowieso, want een vijfde seizoen staat al op de planning

The Handmaid’s Tale is in Nederland te zien op Videoland, Fox en Star.