The Circle, Netflix

*Circle Message* Na minder dan 5 maanden keert Netflix’s realityshow The Circle komende week alweer terug voor het derde seizoen. En bij deze spetterende release kan een trailer natuurlijk niet ontbreken.

Article continues after the ad

Mocht je dit spektakel op Netflix gemist hebben, praten we je graag even bij.

Sociaal experiment in een hotel

In deze realityshow zitten alle kandidaten apart van elkaar in een hotelkamer. Klinkt ongezellig? Nou, dat is het allesbehalve. De deelnemers kunnen in The Circle zijn wie ze willen: zichzelf of een totaal random persoon op deze aardbol. Het maakt niet uit, want de kandidaten leggen enkel contact met elkaar via The Circle, een soort socialmedia-platform. Het belangrijkste is om vrienden te maken, want elke dag bepalen de twee populairste spelers wie er wordt 'geblockt' en dus het spel moeten verlaten

Wie is de winnaar?

Uiteindelijk wint de persoon – faker of niet – die in de laatste stemming de hoogste rating krijgt van zijn medekandidaten, en dus de populairste speler van het seizoen is. De prijs is altijd hetzelfde: 100,000 dollar. In het tweede seizoen deed zelfs Too Hot To Handle-Chloe een gooi naar die winst.

Komst van seizoen 3

Na twee goedlopende seizoenen – en nog eens twee op de planning - is het vanaf 8 september tijd voor het derde seizoen. Met nieuwe spelers, nieuwe strategieën en verbluffende wendingen hoopt Netflix je weer aan de buis gekluisterd te houden. De afleveringen worden per vier online gezet, en dus is op 29 september de grote finale te zien.

Benieuwd wie er deelnemen? Bekijk dan snel de video hieronder.The Circle seizoen 3 is vanaf 8 september te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.