The Bold Type, Videoland

Wie zin heeft om heerlijk een serie te bingewatchen (en deze titels al heeft gezien), zit bij Videoland wel goed. De streamingdienst heeft namelijk zojuist vier seizoenen van de Amerikaanse reeks The Bold Type online gezet. 

Article continues after the ad

"Fan van Younger? Dan mag je The Bold Type ook niet missen. Niet één, niet twee, niet drie maar vier seizoenen zijn nu te zien", schrijft de streamingdienst zojuist op Instagram.

 

Tijdschrift Scarlet

Net als de serie Younger speelt ook The Bold Type zich af op een redactie. Dit komische drama gaat namelijk over beste vriendinnen Jane (Katie Stevens), Kat (Aisha Dee) en Sutton (Meghan Fathy) die in New York werken voor het fictieve tijdschrift Scarlet. En dat gaat niet altijd van een leien dakje. Terwijl Jane werkt aan een artikel over haar ex-vriend, ontmoet Kat een lesbische fotografe en heeft Sutton in het geheim een affaire met een bestuurslid van Scarlet. Als dat maar goed gaat! Bekijk hierboven de trailer.

De eerste vier seizoenen van The Bold Type staan nu op Videoland.  Of er überhaupt een vijfde seizoen komt, is nog niet zeker. Niets voor jou? Misschien moet je dan toch maar gaan Netflixen.