the witcher netflix

De Britse regering komt met goed nieuws! The Batman, The Witcher, Sex Education, Peaky Blinders, Disney's live-action-versie van Little Mermaid en nog veel meer titels mogen hun productie hervatten.

Britse regering laat opnames hervatten

The Batman en The Witcher seizoen 2; het zijn slechts twee (gedeeltelijk) in Engeland gemaakte producties die vanwege de coronacrisis stilgelegd werden. Op Deadline lezen we dat de Britse regering officieel heeft aangekondigd dat grote film- en tv-producties het filmen mogen hervatten, mits studio’s er natuurlijk voor zorgen dat hun medewerkers zich aan de veiligheidsmaatregelen houden.

Deze projecten mogen weer gaan filmen

Bovenstaande betekent echter niet enkel goed nieuws voor The Batman en The Witcher. Andere projecten die ongetwijfeld blij zullen zijn met deze aankondiging zijn bijvoorbeeld Sex Education, Peaky Blinders en Disney's live-action Little Mermaid-film. Ook bij deze projecten kan de productie weer hervat worden. Hetzelfde geldt voor MCU-producties zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Ant-Man 3 en de Disney+-serie Moon Knight. Naar verluidt zullen al deze titels in de komende maanden in het Verenigd Koninkrijk opgenomen worden.

Article continues after the ad

Avatar en Lord of the Rings weer van start

Eerder vertelden we jullie al dat de opnames van Avatar en de Lord of the Rings-serie hervat mochten worden. Natuurlijk houden we ook ditmaal weer een kleine slag om de arm. Dat er weer gefilmd mag worden, betekent niet dat men dat ook meteen gaat doen. Er zullen ongetwijfeld studio’s zijn die het besluit nog veel te vroeg vinden. Hopelijk snel meer duidelijkheid!