Justin Chambers en Ellen Pompeo in Greys Anatomy

s’Werelds bekendste ziekenhuisserie komt terug, en sneller dan verwacht! Op 12 november is het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy te zien in Amerika. Ellen Pompeo deelde zelf het goede nieuws op Instagram.

De precieze datum waarop het medisch drama in Nederland op tv is te zien is nog niet bekend. Naar verwachting komen de afleveringen een aantal maanden na de startdatum in de VS op Net5.

Seizoen 17

Het laatste seizoen maakt een flinke sprong in de tijd. Grey’s Anatomy-producent Krista Vernoff heeft laten weten dat de serie zeker het coronavirus gaat meenemen in het verhaal: “Je kunt geen langlopende ziekenhuisserie zijn zonder iets te doen met het medische verhaal van onze tijd.”

Article continues after the ad

This season is for you

Vorige week startte de dokters aan hun opnames. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo herdenkt alle mensen in de zorg via een bericht op social media: “7000 healthcare workers have died from Covid. I dedicate my season 17 to all who have fallen and to everyone of you who by the grace of God is still standing...”

Het is dus nog even wachten op het nieuwe seizoen. Ondertussen kan je genieten van onze lijstjes over de serie. Kende je de real life-liefjes van de acteurs al? En wat vond jij het meest heftige sterfgeval in de serie?