OG3NE

De dames van OG3NE houden de moed erin tijdens de coronacrisis. Recent kwamen ze met een geweldige Disney-medley, en naar aanleiding van het Eurovisie Songfestival zingen Lisa, Amy en Shelley een paar van de grootste hits uit de geschiedenis van de wedstrijd.

De medley begint met het onverwoestbare What’s Another Year van Johnny Logan, waarna Love Shine A Light aan de beurt is. Via een Zweedse omweg (Abba en Loreen) eindigen de zussen bij hun eigen inzending uit 2017: Lights And Shadows. Niet vergeten, meiden!

Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival werd jammerlijk uitgesteld tot 2021 maar gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Vanavond is er een Beste Zangers-special met Nederlandse Songfestivalhits, en zaterdag is de special Eurovision: Europe Shine A Light te zien op NPO1.

Article continues after the ad

Kun je nog wel een extra shot Eurovisie gebruiken? Hier vind je de nummers die dit jaar hadden kunnen winnen! Hier vind je een lijstje met de… opvallendste optredens tot nu toe, en hier juist de beste! De overwinning van Duncan Laurence herbeleven doe je hier.