Snowpiercer

Woot Woot! (Dat was het geluid van een trein) Netflix maakt vandaag bekend dat er een nieuw seizoen van Snowpiercer komt! Op hun social media kanalen delen ze een mysterieus filmpje waar ze het leuke nieuws bekendmaken. 

Wil je niet missen

Deze trein wil je niet missen! Vorig jaar werd bekend dat er een serie zou komen van Boon Joon-ho's science-fiction film Snowpiercer. Boon Joon-ho werd in één klap wereldberoemd toen zijn film Parasite een Oscar won voor beste film. De serie die gebaseerd is op zijn eerdere film valt nu ook in de smaak bij kijkers en critici. Hij is zo succesvol dat Netflix hem verlengt met een tweede seizoen! 

 

Snowpiercer

In Snowpiercer nemen de klassen het tegen elkaar op tijdens een post-apocalyptische treinreis. Helemaal vooraan wonen de elite en verder naar achteren wordt het bestaan van de passagiers steeds soberder. De rijken regeerden voorheen met ijzeren hand en daar willen de armen nu verandering in brengen. Als er aan boord een moord wordt gepleegd, wordt het leven in de trein volledig opgeschud. 

Article continues after the ad

Seizoen 2

Dat er een seizoen 2 komt, is nu dus zeker. Hoelang we hierop gaan wachten is echter nog niet duidelijk. We houden jullie uiteraard op de hoogte zodra we meer weten!