Selling Sunset, seizoen 4 en 5

Krijg jij geen genoeg van de bekende makelaars en de peperdure huizen uit de tv-serie Selling Sunset? Dan is dit je geluksdag. Netflix heeft namelijk zojuist aangekondigd dat deze populaire realityshow nog sowieso twee seizoenen krijgt! 

Article continues after the ad

"Ik had beloofd het jullie te vertellen zodra het kon", schrijft ook makelaar (en stiekem überbitch) Chrishell Stause op haar Instagram bij een promovideo. "Dus hier gaan we, let's do this. Selling Sunset is vernieuwd voor nog twee seizoenen!" 


Meer drama. Meer huizen. Meer liefde

In deze realityserie - die de afgelopen jaren al flink wat hoge ogen heeft gegooid - worden zeven vrouwelijke makelaars gevolgd die allemaal onder één dak werken. Ze werken hard en spelen harder, omdat de concurrentie binnen de woningmarkt killing is. Deze dames doen daarom alles om de top te bereiken... en als we zeggen 'alles' bedoelen we dat ook letterlijk. Het vierde seizoen zal met name gaan draaien om het vertrek van Brett bij de Oppenheim Group. 

Bling Empire

Als dat nog niet genoeg goed nieuws is voor de realityliefhebbers onthult de streamingdienst ook maar even direct dat er een vervolg komt op de Netflix-hit Bling Empire. Dit lifestyleprogramma draait niet om huizen, maar wel om een selecte groep superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse mensen die niet vies is van feesten, drama en de glamour van LA. Dat belooft wat... voor de fans die deze series al helemaal hebben gebingewatcht.

Wanneer de nieuwe seizoenen verschijnen, is nog niet duidelijk! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: