Beeld uit Rick And Morty seizoen 4

Ein-de-lijk; Amerikanen konden de afgelopen weken al genieten van de eerste vijf afleveringen voor Rick and Morty seizoen 4, maar dankzij Netflix kunnen wij nu ook lekker bingen! 

Article continues after the ad

Seizoen 4 van de knotsgekke cult-animatieserie kreeg een tijdje terug pas een officiële Netflix-releasedatum. Het was lange tijd zelfs onbekend wanneer 'ie zou komen. Nou, het moment is eindelijk daar. Had je al zondagavondplannen? Gooi ze maar uit het raam!

 

Rick and Morty seizoen 4

Als we de eerste reviews en geluiden vanuit Amerika mogen geloven, staat ons weer een heerlijk bizar avontuur te wachten. Dé cultserie van dit moment heeft de smaak dus nog altijd te pakken. 


Afleveringen

WTF: maar 5 afleveringen? Ja, het gaat tot nu toe inderdaad om 5 nieuwe Rick and Morty-afleveringen. Niet getreurd: er komen er nog eens 5 aan, alleen is daar geen releasedatum voor. We hopen op begin 2020. Al is het - om nog maar even door te gaan met het slechte nieuws - nog maar de vraag hoe lang Netflix dan weer wacht met uitbrengen. Het absurd komische opa-en-kleinzoon duo gaat de komende jaren overigens niet weg: er zijn in totaal 70 (!) episodes besteld.