Prison Break, serie, seizoen 6

Dominic Purcell heeft goed nieuws voor fans van Prison Break! De acteur die Lincoln Burrows speelt in de reeks heeft namelijk op Instagram onthuld dat er een zesde seizoen komt. 

Article continues after the ad

De meeste fans hadden de hoop stiekem al opgegeven na het slechte bericht van bedenker en scriptschrijver Paul Scheuring. Hij maakte namelijk eerder duidelijk dat er na de grootse comeback in 2017 niets meer zou komen. Maar daar is hij blijkbaar toch van teruggekomen.

Roddel bevestigd

Dominic Purcell bevestigt namelijk op zijn Instagram dat het zesde seizoen in de maak is. "Roddel nummer één: ik ben oud. Ja, ik ben vijftig. Roddel nummer twee: ik ben kaal. Nee, ik heb een volle haardos; de mensen eisen alleen dat ik het scheer. Gerucht nummer drie: komt er een seizoen zes van Prison Break? Ja!" Met het bevestigen van die laatste roddel zijn we natuurlijk het meest blij. Al is het nog wel een kwestie van 'eerst zien, dan geloven'


Toekomst van Michael

Wentworth Miller hintte stiekem ook al eerder op wat er voor zijn karakter Michael nog in het verschiet kan liggen. "Michael werd herenigd met zijn geliefden in seizoen vijf, maar ik denk dat hij nog lang door zijn demonen zal worden achtervolgd", vertelde hij. "Hij kan paranoïde worden, gekweld door slapeloosheid en gaat misschien de duistere, illegale kant op." Wat het ook wordt, fans gaan het binnenkort zien!

Wanneer het zesde seizoen verschijnt, is nog niet duidelijk. We houden je op de hoogte!