Love Island

Reality-fans opgelet! Ondanks alle coronamaatregelen komt er alsnog een Love Island seizoen in het najaar! In een persbericht maakt RTL bekend dat ze met alle maatregelen gaan werken aan het nieuwe seizoen. Ook Videoland bevestigt dat kandidaten zich nu op kunnen geven om af te reizen naar het eiland van de liefde. 

Love Island coronastyle 

Hoe gaat dat er dan uitzien? Alle deelnemers zitten namelijk behoorlijk krap in een villa, dus de 1,5 meterregel kan niet worden nageleefd. Hier heeft RTL wat op gevonden. Alle deelnemers worden meerdere keren getest. "Bij een negatieve uitslag mogen ze het vliegtuig op. Is de uitslag positief of wil iemand zijn resultaat niet delen, dan wordt zijn deelname geweigerd. Bij aankomst op Gran Canaria gaan ze vervolgens enkele dagen in quarantaine en volgt nog een test. Pas dan mogen ze de villa in." Omdat de deelnemers dan vrijwel zeker coronavrij zijn, kunnen ze als een huishouden worden beschouwd en gewoon vrij en blij weer lekker intiem doen. 

Oude bekenden

Wie de kandidaten zijn van het nieuwe liefdesavontuur is dus nog niet bekend. Wel weten we dat Viktor Brand opnieuw de presentatie op zich neemt. of Holly Mae Brood Viktor vergezelt op Gran Canaria is nog niet zeker.

Article continues after the ad

Dus wil jij toch nog op vakantie in een luxe villa en misschien ook nog eens de liefde van je leven ontmoeten? Je kunt je nu opgeven!  De Britse fans hebben minder geluk, want daar komt er geen nieuw seizoen van Love Island dit jaar. 

Grensverleggende liefde

Het vorige seizoen van de Nederland/België versie van Love Island werd gewonnen door Denzel en Aleksandra. De twee zijn nog altijd heel gelukkig en bewijzen dat liefde grensverleggend is. De winnaars van Love Island Nederland waren minder gelukkig in de liefde en al na een paar weken was het einde verhaal voor Daniël en Floor. Het is nog de vraag of het nieuwe seizoen weer grensverleggende liefde brengt! Het is nog niet bekend of het nieuwe seizoen ook op tv komt, of dat het weer Videoland-only wordt. 

Het nieuwe seizoen van Love Island NL/BE zal in het najaar te zien zijn (als alle coronamaatregelen dat toelaten). 

Foto: RTL