Band of Brothers

Hoera! Eindelijk horen we weer eens wat over de opvolger van de geweldige series Band of Brothers en The Pacific; Masters of the Air. Zo weten we nu wie er aan het roer van de serie staat én wanneer de opnames gaan beginnen!

Masters of the Air over bommenwerpers

Masters of the Air krijgt tien afleveringen, waarin we waargebeurde verhalen te zien krijgen van de bemanning van Amerikaanse bommenwerpers die in de Tweede Wereldoorlog over Duitsland vlogen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller. Het script komt van John Orloff, die ook al als schrijver betrokken was bij Band of Brothers.

Van Steven Spielberg en Tom Hanks

Op NME lezen we dat Cary Joji Fukunaga deze opvolger van Band of Brothers en The Pacific gaat regisseren. Het is voor de regisseur de eerste uitstap naar televisie sinds hij een Emmy won voor het eerste seizoen van True Detective in 2014, gevolgd door Maniac in 2018. Masters of the Air wordt wederom geproduceerd door Steven Spielberg en Tom Hanks.

Article continues after the ad

Een release op Apple TV+

De opnamen van Masters of the Air zullen naar verwachting in maart in Londen beginnen. De serie zal te zien zijn op Apple TV+, dat er ongetwijfeld weer een flinke duit voor over moet hebben. Helaas is er echter nog geen releasedatum bekend.

Nog niet bekend met de streamingdienst van Apple? We zetten eerder al eens een aantal plus- en minpunten van Apple TV+ voor je op een rijtje.