Love Island 2020

Het zou zomaar kunnen dat we binnenkort weer kunnen genieten van realitysterren in de dop die onder de stralende zon op zoek gaan naar de ware liefde. Oud-kandidaat Lisa schemert namelijk door dat de makers weer aan het casten zijn voor een nieuwe reeks Love Island!

Article continues after the ad

Lisa vertelt namelijk dat een vriendin van haar is gevraagd voor het nieuwe seizoen.

Casting is geopend

"Zij is gevraagd, zoals heel veel mensen in Nederland, voor weer een nieuw seizoen Love Island", schemert ze door in haar nieuwste video. "Er wordt namelijk weer volop gecast. Ik weet niet of jullie het hebben meegekregen, maar als je mee wil doen, geef je dan deze week op, want volgens mij zijn ze deze week aan het casten." En dat klopt: je kunt je namelijk via de website nog altijd inschrijven!

Video opnemen in je bikini

Eén ding is wel duidelijk: je moet zeker niet verlegen zijn als je mee wil doen. "Zij moet even een filmpje maken. Ik ben zo blij dat mijn jaar niet in deze coronatijd was, want een casting face-to-face is toch veel makkelijker dan dat je een beetje in je bikini rondjes gaat lopen in je woonkamer en over jezelf gaat vertellen." Mocht je hier niet van afschrikken dan moet je wel bereid zijn om - volgens Lisa - in mei en juni je agenda volledig leeg te kunnen maken. 

Plotwending in vorige seizoen

Het is voor de nieuwe kandidaten wel te hopen dat er nu alleen maar 'echte' vrijgezellen tussen zitten. In het vorige seizoen bleek kandidaat Remco namelijk niet helemaal eerlijk te zijn geweest over zijn motieven richting met name 'zijn koppel' Imen. Vlak voor de finale gaf hij toe dat hij met iemand buiten het huis in zijn hoofd zat. "Ik ging het avontuur aan en toen ik hier aankwam, dacht ik: shit! Er zit niemand leuker dan haar tussen." Daar hadden de makers duidelijk geen rekening mee gehouden... maar hé er was ook goed nieuws: zowel winnaars Mert & Joan als runners-up Gianni en Eilish zijn nog altijd samen.


Wanneer het nieuwe seizoen Love Island precies te zien is, weten we dan helaas nog niet!