Philip Freriks en Maarten van Rossem in De Slimste Mens

De televisiezomer staat zoals gebruikelijk in het teken van sport en herhalingen. Maar er is een alternatief: vanavond begint namelijk een gloednieuw seizoen van De Slimste Mens.

Maarten en Philip

Het aftellen naar de nieuwe afleveringen van De Slimste Mens kan eindelijk beginnen. Hoewel de quiz alweer zijn achttiende seizoen ingaat, blijft het programma onverminderd populair. Aan de succesformule is dus gelukkig niet al te veel gesleuteld. Presentator Philip Freriks en de droogkomische juryvoorzitter Maarten van Rossem zullen een nieuwe stoet BN’ers testen op hun algemene kennis. En de KRO-NCRV heeft niet de minste kandidaten weten te strikken!
 


Gravin Eloise van Oranje

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens zullen cabaretier Bert Visscher, presentatrice Daphne Deckers en First Dates-gastheer Sergio Vyent het tegen elkaar opnemen. Andere deelnemers die hun opwachting maken in de dagelijkse kennisquiz zijn onder anderen komiek Najib Amhali, zangeres Ellen ten Damme en cabaretier Marc-Marie Huijbregts. Daarnaast zien we onder meer gravin Eloise van Oranje en rapper Snelle terug in de Open Deur-ronde.

Article continues after the ad

De Slimste Mens is vanaf vanavond dagelijks om 20.40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.