Never Have I Ever, Netflix

Het was voor de fans eigenlijk geen grote verrassing, maar het is toch leuk dat het is bevestigd: de populaire tienerserie Never Have I Ever krijgt een tweede seizoen! De cast onthulde dat eerder vandaag in een speciale Zoom-video.

Article continues after the ad

De 18-jarige hoofdrolspeelster Maitreyi Ramakrishnan (Devi) belt in de video haar medeacteurs op via Zoom om het goede nieuws te vertellen. Helaas hebben zij alleen meer aandacht voor het nieuwe kapsel van hun tegenspeelster, maar al snel zijn ze door het dolle heen. Bekijk het filmpje hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We hebben goed nieuws voor Never Have I Ever fans <3

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

 

Waardering van de kijkers

Netflix had met Never Have I Ever wereldwijd een onverwachte hit te pakken. Hoewel veel kijkers moesten wennen aan de voice-over en de plaatsvervangende ongemakkelijkheid die ze eraan overhielden, sloten ze al snel de personages in hun hart. Vooral de thema's als rouwverwerking, Indiaase achtergrond en opvoeding, verwaarlozing, seksualiteit en eenzaamheid werden door de meeste kijkers enorm gewaardeerd. Het is voor Netflix te hopen dat het tweede seizoen net zo succesvol wordt (en wie weet kunnen we dan net als bij deze titels hopen op een film). 

Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, is niet bekend. Gelukkig komt er in de tussentijd nog een hoop moois aan!